Trenduri bucătării ce nu vor fi niciodată depășite

Când vine vorba de bucătării, stilul este mult mai important decât să ții pasul cu ultimele tendințe. Restructurarea unei bucătării este costisitoare, astfel încât nu este recomandabil să vă asumați prea multe riscuri cu culori și finisaje care ar putea să vă deranjeze în cel mai scurt timp. Dar nu vă faceți griji, există încă unele sfaturi bune pe care vi le putem oferi pentru a alege un design plin de stil și personalitate.

Stilul bucătăriei

Cine a spus că toți clasicii trebuie să fie neapărat plictisitori? Există medii în care originalitatea și urmărirea celei mai recente tendințe pot fi chiar contraproductive pe termen lung. Bucătăria este cu siguranță una dintre acestea. Iată câteva sfaturi bune pentru a crea o bucătărie la modă, cu detalii despre stil și personalitate și pe care cu siguranță o vom iubim pentru anii următori.

Minimalism și funcționalitate

Există stiluri care au devenit atât de populare încât au devenit parte a imaginarului colectiv. Dulapurile de bucătărie de tip Shaker fac parte definitiv din această ultimă categorie. Există un motiv pentru care dulapul plat din lemn, fără prea multe decorațiuni, a fost popular atâta timp. Se adaptează practic la orice stil de bucătărie și, cu o simplă schimbare de culoare, își pot schimba complet aspectul, fără prea mult efort. Și apoi, sunt echivalentul unei rochii neagră de seară: au clasă.

Gamă de griuri

Există o tendință care a fost afirmată încet, în bucătăriile noastre, ca o consecință a schimbării radicale a dimensiunilor interioarelor, dar și a obiceiurilor noastre sociale. Bucătăria a ieșit din izolarea camerei și a început să facă parte din sălile noastre de luat masa și din camerele de zi. Această invazie pașnică a adus paleta de culori folosită în mod tradițional în aceste medii (a spus cineva alb?) spre tonuri mai întunecate, cum ar fi negru și gri. Culorile închise sunt mai practice, mai puțin clinice și ajută bucătăria să se estompeze în fundal. De aceea, cel puțin până când există o nouă revoluție socială de importanță egală, bucătăriile gri sunt un trend actual.

Materiale naturale

Un alt mod de a ajuta bucătăria să se integreze în spațiile de locuit este utilizarea materialelor naturale. Lemnul, în primul rând, poate da căldură și armonie. Pentru un efect mult mai imersiv, puteți alege aparate integrate, nu la vedere, pentru a nu întrerupe linia curată și elegantă a stilului pe care îl alegeți. Sticla, ceramica și platformele de piatră vor finaliza proiectarea, vor da un ritm vizual mediului și vor contribui la integrarea bucătăriei în sala de mese sau în lounge-ul adiacent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *